Mormor og morfar er på besøg!

I går kom mormor og morfar lige pludselig. Jeg har været lidt syg så jeg var lidt ked af det og ville kun sidde ved mor! Jeg hostede og min mave gjorde ondt og jeg græd og jeg græd. Jeg kom til at hoste så meget at der kom en hel masse mærkeligt ud af min mund – ud over alt mit og mors tøj. Bag efter gjorde det ikke så ondt.Mor puttede mig – og blev inde ved mig til jeg sov – det var dejligt.

I morges sov jeg rigtig længe og nåede kun lige at komme op inden far kom hjem fra arbejde. OG SÅ SKULLE DE TIL BRYLLUP. Far og mor klædte sig rigtig pæn på og så kørte de uden mig. Det gjorde ikke så meget for mormor og morfar var her jo. De legede med mig. vi legede rosin og figen leg – I ve’ godt den hvor jeg fodrer morfar med rosiner og figner. Somme tider var jeg nødt til at stoppe dem helt ind i munden på ham.

Der er lukket for kommentarer.